Referenties

blockquote 60 x 40Op 10 december 2013, 20 maart 2014 en 22 mei 2014 heeft Heinnie Kieft samen met haar co-trainers zeer succesvol trainingen gegeven aan het team van de school voor Helpende Zorg en Welzijn van het ROC Mondriaan.

Er is op een professionele en proactieve manier ingespeeld op de vraag vanuit ons als klant. Heinnie verdiept zich uitgebreid in de organisatie en zorgt ervoor dat haar trainingen feilloos aansluiten op de wensen vanuit de opdrachtgever. Onze vraag betrof een teamontwikkeling naar een meer professioneel team en een marktgerichte cultuur.

Patrick Bouvy
Onderwijsmanager ROC Mondriaan

Lees hier de complete aanbeveling van ROC Mondriaan >>

 

blockquote 60 x 40Al diverse jaren werkt onze school, RK Basisschool De Palster uit Culemborg, met de sociale vaardigheidsmethode Leefstijl.
Na de tweedaagse training volgen wij ieder jaar een nascholing die gegeven wordt door mevrouw (Heinnie) Kieft. Jaarlijks verzorgt zij een op maat gemaakte scholing, waarbij vanuit de visie van Leefstijl wordt aangesloten aan de behoeften van het team.
Sinds enkele jaren gebruiken wij de methodiek van ‘Sta op tegen Pesten’ als basis van ons omgangsprotocol.
Ook hierbij is een scholing voorafgegaan die is gegeven door mevrouw Kieft. De diversiteit van het aanbod en de werkvormen zorgt ervoor dat iedere training succesvol en verfrissend is.
Mede hierdoor slagen wij erin pesten te voorkomen of vroegtijdig te laten stoppen.

Justin Huisman
Directeur RK BS De Palster

 

blockquote 60 x 40Heinnie heeft onze teamtraining Leefstijl verzorgd. Zij is goed in staat om binnen zeer korte tijd het vertrouwen van het team te winnen. Heinnie past zich aan aan de fase waarin het team zich bevindt en is als geen ander in staat om het team binnen zeer korte tijd een professionaliseringsslag te laten maken.

Matthijs Stemmer
Locatiedirecteur EBS De Parel te Amersfoort